ГАЛЕРИЯ

1.Избрани снимки и клипове от посещението на екипа ни в Лондон през 2016г.

Най–големият мегаполис и бизнес център в Европейския съюз. Най-старото метро в света датиращо от далечната 1863г. Лондон със своя специфичен климат и собствено ухание. Лондон с пресичащата го река Темза и многобройните мостове и най-вече Tower Bridge. Често наричан „Зеленият град“, в Лондон има много зелени площи.

Tower Bridge under the bridge 🙂 www.ruskova-property.com #TowerBridge #London #RiverThames

A video posted by ruskova-property.com (@ruskovaproperty) on

снимки: Мария Рускова / Д.Стоянов ; видео: Георги Станчев

Обновена пристанищна инфраструктура в Бургас

Обновена пристанищна #инфраструктура в #Бургас с новия Морски Център за #туристи – сграда “Магазия 1”. Локация: Пристанище Бургас; терминал Изток 1. Всеки желаещ да пости #остров “#Света Анастасия” – #St. Anastasia Island, вече преминава през новата сграда с Информационен център за резервации и билети. На видеото са следващите сгради след Информационния център – Морска гара, Кулата за контрол и #Фарът.

A post shared by ruskova-property.com (@ruskovaproperty) on

 

2. Катедралата Свети Стефан, гр.Виена (St. Stephen’s Cathedral, Vienna)

За Коледа бяхме във Виена и една от вечерите минахме покрай Катедралата Свети Стефан (St. Stephen’s Cathedral, Vienna-на немски Stephansdom), която е разположена в центъра на града. Споделяме красивите снимки, които успяхме да направим на това творение на архитектурата в мъгливата и пронизваща вечер. Сегашният си готически стил придобива към 1511 г. Каляските там са част от настоящето – културно наследство! 

снимки: Никола Станчев

3. Кметството на гр.Виена (Rathaus, Vienna)

Завърнахме се от Виена, но снимките и красотата остават в паметта ни 🙂  Ето и още една друга прекрасна сграда от центъра на Виена, която искаме да сподели с вас. Кметството на Виена (Rathaus, Vienna). Сградата е построена отново в готически стил, периода между 1872г и 1883г., по идея на архитекта Фридрих Шмид. Централната кула е висока 100м и наподобява камбанария на катедрала.

снимки: Никола Станчев

4. Архитектурата на Виена – градска среда избрани снимки. (Vienna Architectural)

Градът е разположен в източната част на Австрия, в подножието на Алпите, на брега на река Дунав, на 60 km от границите със Словакия и Унгария. През Виена преминава Дунав със своя ръкав – Донауканал. Река Виена също пресича града. Историческият град се е развил южно от Дунав, но в последните два века Виена се разраства по двата бряга на реката.

снимки: Никола Станчев